Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital după ce actorul a început să se simtă mai rău.

Alexandru Arșinel a ajuns la spital

Actorul Alexandru Arșinel este dus regulat la spital pentru a primi tratament. La momentul actual, starea de sănătate a actorului este una stabilă, însă acesta a avut nevoie de ajutor medical în ultima perioadă. Alexandru Arșinel se află la un cămin de vârstnici specializat, iar cei de acolo l-au transportat la spital.

Săptămâna trecută, starea de sănătate a maestrului s-a înrăutățit, iar cei de la îngrijiri paliative au solicitat serviciul de ambulanță, actorul fiind transportat imediat la Institutul Fundeni în secția de Urologie.

Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant renal în urmă cu 9 ani, iar în anul 2017 medicii i-au montat și un stent la inimă din cauza problemelor la inimă pe care le are. De asemenea, actorul suferă și de diabet.

Alexandru Arşinel este internat într-un cămin de vârstnici

Alexandru Arșinel a fost internat de către familia sa într-un cămin de vârstnici de lângă București specializat pe probleme locomotorii. Actorul a fost plasat într-un asemenea centru din cauza faptului că nu se mai poate deplasa singur.

"L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a povestit Cristian Arșinel, fiul maestrului.

Alexandru Arșinel este un mare actor român de comedie, cunoscut în mare parte pentru parteneriatele sale cu actrița Stela Popescu. Actorul în vârstă de 82 de ani a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Suceava și al comunei natale, Dolhasca, iar Casa de Cultură din localitate îi poartă numele din 2014.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2022 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.