Alexandru Arșinel a ajuns la spital

Actorul Alexandru Arșinel este dus regulat la spital pentru a primi tratament. La momentul actual, starea de sănătate a actorului este una stabilă, însă acesta a avut nevoie de ajutor medical în ultima perioadă. Alexandru Arșinel se află la un cămin de vârstnici specializat, iar cei de acolo l-au transportat la spital.

Săptămâna trecută, starea de sănătate a maestrului s-a înrăutățit, iar cei de la îngrijiri paliative au solicitat serviciul de ambulanță, actorul fiind transportat imediat la Institutul Fundeni în secția de Urologie.

Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant renal în urmă cu 9 ani, iar în anul 2017 medicii i-au montat și un stent la inimă din cauza problemelor la inimă pe care le are. De asemenea, actorul suferă și de diabet.


Alexandru Arşinel este internat într-un cămin de vârstnici

Alexandru Arșinel a fost internat de către familia sa într-un cămin de vârstnici de lângă București specializat pe probleme locomotorii. Actorul a fost plasat într-un asemenea centru din cauza faptului că nu se mai poate deplasa singur.


"L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a povestit Cristian Arșinel, fiul maestrului.


Alexandru Arșinel este un mare actor român de comedie, cunoscut în mare parte pentru parteneriatele sale cu actrița Stela Popescu. Actorul în vârstă de 82 de ani a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Suceava și al comunei natale, Dolhasca, iar Casa de Cultură din localitate îi poartă numele din 2014.