UNTOLD 2022. Au mai rămas doar câteva ore până va începe a șaptea ediție a celui mai tare festival de muzică din România, UNTOLD. Persoane din toate colțurile lumii au venit la Cluj pentru ca următoarele patru zile și patru nopți să le petreacă pe ritmul muzicii celor mai faimoși artiști din lume. După mai bine de doi ani de pandemie, UNTOLD revine din nou la Cluj cu un program magic, explozii de emoții și surprize pentru toți participanții. La festival se estimează că vor participa sute de mii de persoane atât din România, cât și de peste hotare.

Începe ediția a VII-a a festivalului de muzica UNTOLD

Organizatorii UNTOLD sunt gata să dea startul celui mai tare festival de muzică din România. La Cluj este mare agitație în aceste zile, luând în considerare participanții veniți ca să se distreze timp de patru zile și patru nopți la UNTOLD. Tinerii sunt nerăbdători să înceapă ditracția și să se bucure de muzică și de artiștii lor favoriți.

În Cluj-Napoca a sosit deja și legendarul Claptone, DJ-ul german cu mască. Joi seară, la ora 21, artistul va face furori pe scena de la Cluj și va împărtăși cu publicul din magia sa. Acesta va fi înconjurat de o sută de dansatori și animatori, iar întregul moment va deveni parcă desprins din poveste.

Participanții vor avea parte de personaje fantastice, aduse direct din cele mai îndrăgite povești. Festivalul va fi susținut de nimfe, dragoni, acrobați internaționali care vor avea grijă de buna dispoziție a participanților. Festivalul se va desfășura pe o suprafață de peste două sute de mii de metri pătrați.

Pe lângă muzică bună și show-uri incendiare unice, participanții la festival vor putea profita de make-up de festival, își vor putea face tatuaje temporare și își pot crea o ținută pe loc cu ajutorul specialiștilor prezenți la festival. Asemenea zone se pot regăsi în locurile special amenajate pe teritoriul festivalului. De asemenea, tinerii se vor putea aventura în realitate virtuală, iar pasionații de sport pot să vadă pe viu mașina care a câștigat Formula 1.

UNTOLD a pregătit și zona cu mâncare și băutură de toate tipurile și pentru toate gusturile. După cazul nefericit de la SAGA Festival, autoritățile au întărit controlul de securitate la intrările festivalului pentru a evita un posibil incident.

UNTOLD 2022. Programul pe zile la festivalul de muzică de la Cluj

Festivalul se va desfășura pe 6 scene diferite, iar peste 200 de artiști naționali și internaționali vor urca pe scenele de la UNTOLD 2022. Printre artiștii mult așteptați se numără Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki și Tujamo. Festivalul de muzică UNTOLD va avea loc în perioada 4 - 7 august la Cluj-Napoca.

Citeste si:
DJ-UL NR 1 AL LUMII, MARTIN GARRIX REVINE LA UNTOLD
DJ-UL NR 1 AL LUMII, MARTIN...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.