Comisia Tehnică de Circulaţie a anunțat că în București au fost aprobate mai multe restricţii de circulație pentru acest weekend. În zilele de sâmbătă și duminică vor avea loc evenimentele „Străzi deschise - Bucureşti, Promenada Urbană”, „Marşul Bucharest Pride" şi adunarea publică a Partidului Noua Dreaptă.

Restricții de circulație în București. Ce evenimente vor avea loc

Potrivit unui comunicat al Municipalităţii, în acest weekend în Capitală vor avea loc mai multe evenimente și manifestări care sunt avizate de Comisia Tehnică de Circulaţie şi pentru care se vor aplica mai multe restricţii provizorii de circulaţie. Unul dintre evenimentele care vor avea loc în acest weekend este „Străzi deschise - Bucureşti, Promenada Urbană". Acesta se va desfășura sâmbătă şi duminică pe bd. Bucureştii Noi.

Prin urmare, traficul rutier pe bd. Bucureştii Noi, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Subcetate şi intersecţia cu str. Jimboliei se va închide începând de vineri, de la orele 22.00 până luni la orele 6.00. Mijloacele de transport în comun STB vor avea traseu deviat.

Sâmbătăt se va desfășura și „Marşul Bucharest Pride", între orele 17.00 - 19.00 pe următorul traseu: Calea Victoriei - bd. Regina Elisabeta - bd. Schitu Măgureanu - Pod Izvor - Parc Izvor. De la orele 17.30, se va restricţiona circulația pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piaţa Victoriei şi str. Frumoasă. Pentru ca evenimentul să aibă loc în condiții de securitate, traficul rutier se va închide gradual în funcţie de afluirea/defluirea participanţilor, sâmbătă, între orele 18.00 - 19.00, pe următorul traseu şi străzile care acced în acesta: Calea Victoriei - dreapta bd. Regina Elisabeta - stânga bd. Schitu Măgureanu - traversarea Pod Izvor - Parc Izvor - punct final.

Adunarea publică a Partidului Noua Dreaptă

Tot sâmbătă, în București va avea loc și adunarea publică a Partidului Noua Dreaptă, care se va desfășura pe următorul traseu:

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...


  • între orele 13.00 - 13.30, adunarea participanţilor în Piaţa Victoriei, alveola media, delimitată de bd. Aviatorilor, parcul Kiseleff şi şos. Kiseleff;

  • între orele 13.30 - 14.30, adunare publică în Piaţa Victoriei, alveola media, delimitată de bd. Aviatorilor, parcul Kiseleff şi şos. Kiseleff;

  • între orele 14.30 - 15.30, deplasare pe banda I de circulaţie, pe traseul: Piaţa Victoriei - Piaţa Romană - Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - punct final Dealul Mitropoliei;

  • între orele 15.30 - 16.00 - adunare publică pe trotuarul din faţa Dealului Mitropoliei;

  • între orele 16.00 - 16.15, defluirea totală a participanţilor.

O altă adunare publică din acest weekend va fi un eveniment comunitar sportiv avizat de către Comisia Tehnică de Circulaţie și organizat de Asociaţia „Părinţii Cireşari”. Pentru acesta se va restricționa traficul rutier pe str. Copilului, segmentul de drum cuprins între str. Constantin Buzdugan şi str. Athanasie Enescu (sector 1).

Citeste si:
Noi restricții de circulație vor fi aplicate la Pasajul Doamna Ghica
Noi restricții de circulație...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.