Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) SA a anunțat că începând din această săptămână, în București vor începe lucrările de reabilitare pentru sezonul de încălzire 2022 – 2023.

Lucrări de reabilitare pentru încălzirea din iarna 2022-2023 în București

CMTEB a decis să efectueze lucrări de realibilitare a rețelei din cauza stării de degradare a conductelor de termoficare şi deoarece aproximativ 70% din conductele reţelei primare sunt mai vechi de 25 de ani.

Lucrările de reabilitare se vor desfășura în următoarele zone:

* şoseaua Fundeni – reparaţii la conducte cu diametrul de 600 mm
* şoseaua Pantelimon – conducte cu diametrul de 400 mm
* intersecţia Clea Călăraşi cu strada Labirint – conducte cu diametrul de 500 mm
* bulevardul Camil Ressu – înlocuire a compensatorilor pe conducta cu diametrul de 500 mm.

Totodată, pentru pregătirea funcţionării noului CET Titan, după efectuarea probei de presiune, se vor executa lucrări de înlocuire a unor conducte cu diametrul de 600 mm pe bulevardul Basarabia. După care lucrările vor continua pe bulevardul Theodor Pallady (spre Autostrada Soarelui) pentru reparația conductelor cu diametrul de 500 mm.

Retail jobs

Pe bulevardul Iancu de Hunedoara, deasupra Pasajului Victoria, vor fi realizate lucrările de înlocuire a conductelor cu diametrul de 500 mm pe o lungime de aproximativ 100 de metri. Iar în zona Dimitrov, pe şoseaua Mihai Bravu, lucrările de înlocuire se vor efectua pentru aproximativ 200 de metri de conductă cu diametrul de 700 mm.

Ce zone vor fi afectate de sistarea apei calde

De asemenea, se vor desfășura și lucrări pregătitoare pentru începerea proiectului desfăşurat de Primăria Municipiului Bucureşti (prin asocierea companiilor Sicor- Elsaco) care are drept scop executarea lucrărilor de înlocuire a conductelor cu diametrul 800 mm pe tronsonul cuprins între bulevardul Chişinău, strada Savu Marin, şoseaua Pantelimon.

Se vor începe și manevrele pentru trecerea alimentării consumatorilor arondaţi CTE Sud din CTE Progresu. Clienții sunt avertizați că alimentarea cu apă caldă va fi sistată în sectoarele 2, 3, 4 şi parţial sectoarele 1 (zonele Aviaţiei şi Floreasca) şi 5 (zona Giurgiu).

Citeste si:
Ploieștenii protestează! Nu vor avea apă caldă timp de o lună
Ploieștenii protestează! Nu...

„Vă reamintim că funcţionarea sistemului de termoficare a fost influenţată în ultimele zile de oprirea, în cursul zilei de vineri, a CET Griviţa, tot pentru revizia anuală programată. Această oprire a impus efectuarea unor alte manevre pentru schimbarea alimentării cu agent termic a consumatorilor din cartierele Crângaşi, Giuleşti şi Griviţa din magistrale alimentate de centrala termică Casa Presei Libere şi CTE Vest. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren”, a precizat Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti.

Pentru mai multe detalii despre procesul de reabilitare și alte informații, clienţii pot apela la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Citeste si:
Nicuşor Dan: O să fie mai bine iarna aceasta decât iarna trecută
Nicuşor Dan: O să fie mai...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.