Avea la el o pușcă și trei pistoale și se îndrepta spre Hunedoara - unde locuia femeia.

Potrivit polițiștilor, individul de 40 de ani cumpărase armele din străinătate, de unde a revenit acum două zile și nu le-a declarat la vamă. Cea care l-ar fi dat pe mâna polițiștilor este fosta soție, după ce bărbatul a amenințat-o cu moartea pe ea și pe mama ei.


Arsenal de arme în portbagajul hunedoreanului

Polițiștii au pornit în căutarea individului și l-au prins în apropiere de Deva


"În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, la data de 4 iunie 2022, în jurul orei 17.00, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, a fost depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care existau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soţie şi pe membri familiei acesteia, aflaţi într-o comună de lângă municipiul Hunedoara", a anunţat, luni, Poliţia Judeţeană Hunedoara.


Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma controlului şi ridicate, pentru continuarea cercetărilor.

"În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", se mai arată în comunicarea agenților hunedoreni.

Judecătorii hunedoreni au dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.