Mare circ în Parlamentul României. Liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, a încercat să intre cu forța în biroul liderului PSD, Marcel Ciolacu.

George Simion dă buzna în biroul lui Marcel Ciolacu

Președintele AUR, George Simion a încercat să intre forțat în biroul liderului PSD, Marcel Ciolacu, pentru a demonstra lumii că oficialul nu se afla la locul de muncă. Simion a făcut o transmisiune live pe pagina sa de Facebook în timp ce încerca să intre în biroul social-democratului.

”A văzut o țară întreagă că domnul Ciolacu nu este la muncă? Cred că a văzut toată România că domnul Ciolacu nu este la muncă!”, a întreabat George Simion în live-ul transmis pe pagina sa de Facebook.

Simion i-a adus lui Ciolacu o panglică cu culorile steagului Ungariei, susținând că liderul PSD încurajează separatismul maghiar. Totodată, acesta a spus că Ciolacu nu se află la job în zi de muncă.

”L-am pus la ușă dar ni l-au dat jos! Deci Marcel Ciolacu pe tot parcursul zilei de marți nu a fost la lucru. Da, suntem siguri că nu este în birou pentru că au fost aici colegi de la ora 11:00”, a mai spus el.

George Simion împreună cu reprezentanții AUR au cerut premierului României Nicolae Ciucă să se prezinte în Parlament pentru a oferi explicații cu privire la ce a făcut Guvernul ca răspuns după vizita controversată a președintelui Ungariei, Katalin Novac. Aceștia au cerut ca președintele PSD, Marcel Ciolacu, să reacționeze și el. Potrivit unor informații, se pare că Marcel Ciolacu ar fi intrat prin ușa din spate a Parlamentului pentru a nu da ochii cu cei din AUR.

George Simion a încercat să intre cu forța în sediul televiziunii Digi24

George Simion, președintele partidului AUR, a încercat miercuri seară să intre în sediul televiziunii Digi24, dar a fost împiedicat de paznicii postului. Simion a făcut scandal, iar angajații televiziunii au chemat poliția.

Citeste si:
Efectele economice ale războiului din Israel. Violențele vor...
Efectele economice ale...

George Simion ar fi vrut să intre în sediul instituției pentru a-și spune punctul de vedere legat de declarațiile ministrului Energiei, Virgil Popescu, care într-o emisiune la Digi24 a spus că AUR urmărește interesele Rusiei.

”Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus Simion, înainte de a sosi echipajele de poliție.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 06 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.