Un copil de 4 ani a murit într-un accident

Tragedia s-a întâmplat în satul Sânnicolau Român din județul Bihor. Accidentul s-a produs în Vinerea Mare, după amiază. Potrivit unor oameni care au fost martori ai momentului, copilul a ieșit dintr-un magazin alimentar și traversa strada printr-o zonă fără trecere de pietoni, fără ca măcar să se asigure.

La volanul autoturismului de marca BMW se afla un tânăr în vârstă de doar 22 de ani. Acesta ar fi încercat să evite impactul cu copilul, însă era prea târziu. Mașina a fost proiectată într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt.

La fața locului s-au îndreptat o echipă de polițiști și o ambulanță. Echipajul medical a încercat manevre de resuscitare, însă micuțul nu a mai dat semne de viață.

„Accidentul rutier s-a produs pe un drum secundar drumului județean 797, în localitatea bihoreană Sânnicolau Român. Un minor de 4 ani, localnic, a fost accidentat de un autoturism, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări. Din nefericire, în urma impactului, copilul a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical”, a transmis comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Polițiștii l-au testat pe șoferul mașinii cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.