A încercat să fure portofelul unui refugiat ucrainean

Poliția Județului Ilfov a fost sesizată în data de 15 martie, în jurul orei 18 de către un bărbat care a declarat că un refugiat ucrainean și-a uitat portofelul cu bani și acte într-un restaurant de tip fast food, aflat pe Șoseaua București Târgoviște. În timpul cât bărbatul a ieșit din local, o femeie a profitat de situație și i-a furat portofelul.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat că ucraineanul a depistat că și-a pierdut portofelul după ce a părăsit localul, iar când s-a întors înapoi pentru a verifica, nu l-a mai găsit. În portofel se aflau actele bărbatului și 1.000 de dolari.

După mai multe cercetări, polițiștii din Buftea au depistat și identificat persoana care a sustras în mod intenționat portofelul refugiatului ucrainean. Este vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani care a profitat de neatenția bărbatului. La moment, femeia este căutată de polițiști și urmează a fi anchetată pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.