O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost accidenatată de locomotiva unui tren în gara din Bacău. Impactul a avut loc în momentul în care copila a încercat să treacă o linie.

O copilă de 13 ani a fost lovită de o locomotivă în gara din Bacău

Victima a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Iaşi, iar medicii au supus-o unei operații.

Potrivit unor înregistrări video surprinse de o cameră de supraveghere, fetița trece mai întâi printr-un tren staţionat pe linia doi şi vrea să ajungă la peron. Aceasta escaladează un gard despărţitor dintre linii şi sare pe prima linie, fără să se asigure din timp.

În secunda doi, copila este izbită în plin de locomotiva care făcea manevre. La fața locului a fost solicit de urgență un echipaj medical, care i-a acordat primul ajutor specializat victimei și a transportat-o la spital.

În ce stare este fetița

Cu ajutorul unui elicopter SMURD, fetița a fost transferată la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi.

Retail jobs

Medicii au anunțat că fetiţa prezintă răni grave la un picior. Poliţiştii au stabilit identitatea copilei. Aceasta locuieşte în cartierul CFR din Bacău şi obişnuia să scurteze drumul peste linii de tren, fără să mai treacă prin pasajul subteran din gară.

În urma acestui caz, Direcţia pentru Protecţia Copilului s-ar putea autosesiza.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.