Două copile au fost accidentate de un echipaj de poliție din București

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată în această după-amiază cu privire la un accident în care a fost implicat un echipaj al Poliției Capitalei, în Sectorul 1.

La locul accidentului au fost trimise trei ambulanțe SMURD pentru a acorda ajutor celor 2 victime care traversau strada în momentul impactului, două fetițe de 11 și 13 ani.

„Acțiunea este în desfășurare. Este vorba de doi minori care sunt în stare gravă”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.


S-a deschis o anchetă în acest caz

Polițistul ce se afla la volanul mașinii era încadrat în anul 2017. Poliția Capitalei a menționat că mașina de poliție circula cu semnalele luminoase în funcțiune.

“Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis Poliția.

Echipajul implicat în accident este de la Secția 5 din București.

Echipajul medical a acordat primul ajutor medical victimelor, însă una dintre acestea s-a stins din viață. Cealaltă fetiță a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.