Mai multe balerine sexy în miniatură, agâțate în copac, la Târgul de Crăciun din Constanța, au stârnit un val de critici din partea locuitorilor orașului către Municipalitate. Ideea autorităților a adus comentarii nefavorabile pe rețelele de socializare, oamenii fiind de părere că figurinele nu sunt în ton cu sărbătorile de iarnă. 

Fantezia autorităților constănțene pentru Târgul de Crăciun i-a oripilat pe oameni. Balerinele sexy din copaci au stârnit controverse pe internet

Mai multe balerine sexy în miniatură atârnă de crengile unui copac și se leagănă în bătaia vântului, pe fundal de colinde. Astfel arată o imagine din Parcul Arheologic, acolo unde Primăria Constanța a ales să amenajeze în acest an Târgul de Crăciun.

Pe rețelele de socializare, oamenii au pornit o răfuială de comentarii la adreasa autorităților. „Poate acum vor veni la târg și clienții de la Moulin Rouge”, au fost de acord mai mulți internauți. Primăria Constanța nu a comentat, până la momentul transmiterii știrii, prezența controversatelor figurine din copaci.

„Primăria Constanţa se gândeşte şi la adulţi, nu doar la copii la Târgul de Crăciun. Se pare că vor veni mulţi turişti şi clienţi de la Moulin Rouge“, scrie Sorin Belu de la Baricada verde.

„Fanteziile unui militar, pardon, târgul de CRĂCIUN al lui Chiţac... soldaţi roşii şi balerine sexy prin copaci! Delir! Nu vă uitaţi sub fuste!”, a comentat psihologul Iuliana Fulaş.

Condiții de acces la Târgul de Crăciun din Constanța

Primăria Constanța organizează Târgul de Crăciun în perioada 1 decembrie 2021 - 9 ianuarie 2022. Accesul se face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor imunizate cu schema completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi a confirmării infectării cu COVID-19.

Citeste si:
Tramvaiul Colindelor va circula în Capitală. Cum va circula...
Tramvaiul Colindelor circulă...

Exceptați sunt copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, cu condiția ca acesta să se afle într-una dintre situațiile mai sus menționate. Municipalitatea a menționat că nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.