Timișoara

În Timișoara, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura din cursul zilei va înregistra 14°C, iar minima nopții va fi de 6°C.

Craiova

În Craiova, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima zilei va fi de 15°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 9°C.

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va ajunge la 16°C, iar cea minimă la 9°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 15°C în timp ce minima va atinge 11°C.

București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 16°C, iar cele minime la 8°C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat. Temperatura maximă va urca până la 11°C, iar noaptea vor fi doar 8°C.

Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Minima nopții va fi de 4°C, iar temperatura zile va fi de 13°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 18°C, iar noaptea vor fi doar 8°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Temperatura maximă va fi de 10°C, iar cea minimă 5°C.

Suceava

În Suceava, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 14°C, iar noaptea vor fi 3°C.