O crimă șocantă petrecută la Sinaia, în urmă cu două zile, ridică și acum multe semne de întrebare. O femeie a fost ucisă după ce a fost agresată de cel cu care își dăduse întâlnire și pe care îl cunoscuse online. Din primele date reiese că acesta a îmbrâncint-o, femeia a căzut, s-a lovit cu capul de asfalt și a murit pe loc. Inculpatul a încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști. Agresorul vine cu alte detalii acum. Spune că scandalul ar fi pornit în urma unei crize de gelozie. De asemenea, recunoaște că a lovit-o, dar afirmă că nu a văzut că iubita a rămas inconștientă la sol.

Crimă șocantă la Sinaia. O femeie a fost ucisă de iubitul pe care îl cunoscuse online

Ceea ce se dorea a fi o escapadă romantică s-a sfârșit ca un coșmar. Partenera Cornelia a murit sub ochii martorilor, în vreme ce Daniel demara din fața pensiunii în care erau cazați. Cu ochii în lacrimi și terifiat, bărbatul a declarat pentru Kanal D: „Da, îmi asum, o să fiu în pușcărie. Sigur asta!”.

Cei doi se cunoșteau de doar câteva săptămâni, după ce s-au cunoscut în mediul online. Au decis să se întâlnească în Ploiești și au dormit împreună. A doua zi, Cornelia i-ar fi propus bărbatului să meargă împreună la munte, pentru a petrece timp împreună. Victima era văduvă și dorea să-și refacă viața.

Femeii i-a căzut cu tronc Daniel fiindcă semăna cu fostul soț. Aceasta l-a convins pe cel care i-a fost călău să oprească la o pensiune unde mergea odinioară alături de răposat. Înainte să se cazeze, proaspătul cuplu a luat masa pe terasă și a băut mai multe pahare de alcool.

Atmosfera s-a stricat, spune el, atunci când acuzatul a început să primească mesaj de la mai multe femei: „Am primit un mesaj pe messenger și a început să țipe la mine”. Bărbatul a vrut să o părăsească, mergând rapid spre mașina personală, timp în care iubita a fost pe urmele sale. Ajunși la automobil, Cornelia a tras de portieră, iar Daniel a încercat să plece. Acesta este și punctul nevralgic, căci bărbatul susține că doar a îmbrâncit-o pe femeie, apoi a plecat fără să se uite înapoi.

Martorii însă susțin că scena a fost mai violentă. Aceștia mărturisesc că ea trăgea de ușă, el o închidea, în timp ce se certau. Ba chiar oamenii spun că i-ar fi dat femeii și câteva palme pentru a o putea îndepărta de mașină. Agresorul a fost prins la scurt timp în Comarnic, după ce alți șoferi au sunat la Serviciul Unic de Urgență anunțând că o mașină circulã haotic pe șosea.

Citeste si:
5 pași esențiali pentru alegerea unei companii de împrumut online
5 pași esențiali pentru...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.