Loredana Groza a fost luată de ambulanță

Loredana Groza a publicat duminică un selfie aflându-se într-o ambulanță. Cântăreața nu a dezvăluit ce se întâmplă și cu ce probleme de sănătate se cofruntă, precizând doar că se simte bine. Cel mai probabil, artista ar fi cedat din cauza programului încărcat și supra oboselii cu care se confruntă. Fanii vedetei s-au îngrijorat și au asalat-o direct cu mesaje de susținere și urări de bine. Vedeta a făcut anunțat atât de pagina sa de Facebook, cât și pe cea de Instagram.

"Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul tău. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana" , a scris artist pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani pe data de 19 iunie. Aceasta a sărbătorit cu mare fast, sa distrat alături de numele grele din showbiz-ul românesc și a avut parte de o groază de surprize și invită deosebit.

Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep

Cu puțin timp în urmă, Loredana Groza a avut plăcerea să cânte la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Interpreta a publicat o poză cu cei doi îndrăgostiți și le-a urat casă de piatră tinerilor.

"A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitați, de la felul în care a fost aranjată locația și bineînțeles că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți ", a spus Loredana după nunta Simonei Halep.