Poliția Capitalei a fost alertată, joi, prin apel la 112, că între doi șoferi a avut loc o altercație în urma unei șicanări în trafic. Bărbații s-au lovit reciproc cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuțit.

București: Doi șoferi s-au înjunghiat după o șicanare în trafic

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim-ajutor.

"Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc", arată sursa citată.

Bărbaţii au fost identificaţi şi vor fi audiaţi.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 23 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept. AGERPRES.

Unul dintre conducătorii auto a fost reținut

„În urma cercetărilor şi audierilor efectuate, unul dintre bărbaţii implicaţi în conflict, care ar fi lovit cu un obiect ascuţit, a fost reţinut. Cercetările sunt continuate de Secţia 23 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a precizat Poliţia Capitalei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.