Tren CFR Călători, rămas blocat într-un câmp de două ore

Trenul cu pasageri a plecat din Craiova la ora 14, iar la aproximativ o oră, una dintre locomotivele trenului s-a defectat în apropiere de Caracal.

Potrivit corespondenților Antena 3, în tren se află aproximativ 90 de călători, printre care sunt și mame cu copii de diferite vârste.

Pentru a rezolva cât mai curând defecțiunea, a fost trimisă o locomotivă de ajutor. Aceasta însă se pare că s-ar deplasa cu o viteză redusă deoarece este un alt tren pe linie. Nu se cunosc mai multe detalii de unde mai exact a plecat acea locomotivă de ajutor și în cât timp va ajunge la destinație.


Trenul este defectat de peste 2 ore

Trenul împreună cu pasagerii au rămas blocați în mijlocul unui câmp. Oamenii disperați așteaptă ajutor deja de două ore.

O astfel de situație s-a întâmplat recent, în urmă cu două săptămâni când un tren în care se aflau 30 de copii s-a blocat timp de nouă ore în apropiere de Fundulea.

Nu este pentru prima dată cînd se întâmplă astfel de incidente. Iar întârzierile din cauza micilor defecțiuni ale trenurilor CFR se întâlnesc destul de des.