Un milionar grec ce a accidentat mortal cu mașina un motociclist în Bulgaria a vrut să scape de pedeapsă și a venit în România să-și repare autovehiculul avariat, dar fără autorizație. Angajații de la service-ul din Măgurele, unde a mers inculpatul, au alertat autoritățile.

Un milionar grec a omorât un om cu mașina în Bulgaria, apoi a venit în România pentru a încerca să-și șteargă urmele

Accidentul a avut loc în noaptea de 30 iulie, în Bulgaria. Atunci, un cetățean grec a lovit mortal un motociclist. A vrut să ascundă fapta, așa că a luat trupul neînsuflețit al motociclistului și motorul și le-a ascuns într-un șanț peste care a pus câteva crengi. Vreme de două zile l-au căutat prietenii motociclistului pe acesta. Într-un final, l-au găsit, însă fără suflare. La fața locului au descoperit și bucăți din autoturismul avariat.

Cetățeanul grec a luat mașina pe platformă și a adus-o în România. A vrut să o repare la un service, dar nu avea autorizație. Angajații cu care a intrat în contact în încercarea lui de a-și șterge urmele au constatat că autoturismul fusese implicat într-un accident grav, așa că au sunat la Poliție. În scurt timp, oamenii legii au reușit să dea de urma grecului, pe care l-au reținut. În data de 4 august acesta a fost prezentat instanței cu o propunere de arestare preventivă.

„În urma unor activităţi investigativ-operative, poliţiştii oraşului Măgurele au depistat şi identificat într-o anexă de birouri, dintr-un imobil situat în oraşul Măgurele, unde se află şi un atelier auto, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, cetăţean grec, care a încercat să convingă personalul unităţii service, să efectueze reparaţii la autoturismul său, fără a prezenta autorizaţie de reparaţie.

În cadrul verificărilor şi investigaţiilor, poliţiştii din Măgurele au stabilit că autovehiculul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei”, a transmis, marţi seară, IPJ Ilfov.

„În urma relaţionării cu autorităţile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august a.c. pe numele bărbatului, un Mandat European de Arestare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Bărbatul respectiv are drept de rezidenţă în România”, au mai precizat poliţiştii.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.