Scene șocante au fost filmate la o nuntă din Dolj. Artificiile au devenit proiectile și au transformat evenimentul fericit într-un infern. Prietenul mirilor se află în stare critică la spital.

Artificiile de la o nuntă din Dolj au scăpat de sub control. Patru oameni au fost răniți, iar un bărbat se află în stare critică la spital

Ca o bombă au explodat artificiile în momentul în care era adus tortul. Cel mai bun prieten al cuplului căsătorit a fost secerat aproape mortal. Tânărul de 34 de ani era la câțiva metri de instalația de tip vulcan. Când aceasta a făcut scânteie, l-a străpuns în abdomen.

„Sunt niște vulcani de exterior, care ar fi trebuit să facă artificii precum cele de tort. Problema a fost că a explodat cu tot cu suport. Bănuim că acele bucăți de metal l-au rănit pe prietenul nostru”, a declarat mirele.

Mirii, stabiliți în Danemarca, se întorseseră în Dolj pentru a-și face nunta. Au închiriat un local special și au apelat la un pirotehnist cunoscut pentru artificii. Incidentul s-a întâmplat chiar la miezul nopții, la o pensiune din comuna Perișor. Viața tânărului care a căzut pradă bombardamentului atârnă de un fir de ață acum. Familia sa a depus mai multe plângeri împotriva pirotehnistului, care nu ar fi verificat toate articifiile înainte să le pornească.

Și alți trei bărbați au ajuns pe mâna cadrelor medicale, cu râni la abdomen și pe picioare, dar nu au rămas internați. De asemenea, mirii sunt devastați în urma celor petrecute. Aceștia au cerut explicații reprezentantului firmei pirotehnice. De vină pentru tragedie ar fi fost o defecțiune din fabricație a artificiilor cumpărate de pirotehnist.

Explozia a făcut pagube materiale. Suflul chimic a distrus uși, a spart un perete și geamuri pe o rază de câțiva zeci de metri. Zgomotul i-a trezit pe localnici, care au crezut că în comunitatea lor s-a produs o explozie a unei bombe.

VIDEO AICI.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.