București: O tânără s-a urcat pe o mașină oprită la semafor și a început să danseze

În zona Unirii, o tânără, probabil cu mintea tulburată de droguri, apare din senin pe stradă, se urcă pe capota unui autoturism aflat la semafor și începe spectacolul. Ulterior, aceasta a început să danseze în fața martorilor. Câțiva oameni i-au atras atenția și i-au recomandat să coboare de pe mașină, dar totul a fost în zadar. Alții, în schimb, s-au amuzat de circ. În același timp, conducătorul auto s-a chinuit cu vorba bună să o facă să renunțe la gestul nebunesc. La un moment dat, fata s-a așezat pe capotă, clipă în care șoferul a apucat-o de mână și a dat-o jos. La înșfăcarea tinerei au participat și mai mulți trecători, care s-au luptat să o mobilizeze.

După câteva minute bune de bătaie parte în parte, fata a obosit și a cedat. Aceasta s-a așezat pe o bordură și, în vreme ce unul dintre martori suna la 112, a declarat că „voiam să se facă dreptate cu drogurile, că nu sunt bune pentru noi. Am tras ce ne dă guvernul. Deci, nu țiganii ne dau droguri, da?”.

În aproximativ zece minute, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului. În cele din urmă, oamenii legii au reușit să o ducă la secție, dar nu au putut să o audieze, așa că suspecta a fost internată cu forța la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală, unde este investigată.

VEZI VIDEO AICI.