În restaurante, pe stăzi, în scările de bloc sau în magazine. Peste tot îi vezi azi pe cei care sunt dispuși să aducă în confortul casei clienților orice își doresc aceștia, de la medicamente la alimente. Cu venituri de până la 6.000 de lei garantate la final de lună, pe piață au ieșit numeroase firme de livrare, iar cererea este tot mai mare.
„Cererea pentru acest job de livrator a crescut foarte mult în ultimul timp și această cerere se menține. Este o creștere în paralel cu creșterea numărului de comenzi” a declarat Răzvan Acsente, director de strategie platformă de livrare, într-un interviu pentru Kanal D.
Meseria de livrator este o soluție chiar și pentru cei care pot lucra doar part-time, de pildă, mămicile. Viitorul sună bine pentru cei care au ales acest loc de muncă, fiindcă obiceiurile pe care le-am dobândit în timpul crizei sanitare nu vor dispărea prea curând.
„Trei din patru angajați, în timpul lockdown-ului, și-au comandat masa de la restaurante, fie prin livrarea la domiciliu, fie prin ridicarea mâncării”, a spus Ana Busuioc, director juridic și public Affairs, pentru sursa menționată.
Mai sunt și alții care o duc bine acum
Numărul celor care câștigă peste 1.000 de euro lunar a crescut de cinci ori în ultimii cinci ani. În topul celor mai bine plătite meserii se situează cele din Administrația Publică, servicii IT, domeniul bancar sau producția de energie.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numai livrator să fii! Meseria a devenit cea mai bănoasă de la declanșarea pandemiei: câștiguri de peste 1.000 de euro lunar.