Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au decis să continue și în acest an campania ,,BAC DE 10”. Respectiv, elevii care obțin nota 10 la examenele de Bacalaureat vor avea acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an.

UNTOLD și Neversea, acces gratuit pentru elevii cu 10 la BAC

Campania ,,BAC DE 10” a început acum 7 ani și an de an, cei mai bravi absolvenți din țară se bucură de un astfel de cadou. Cei care obțin nota 10 la examenele de Bacalaureat se pot bucura de două dintre cele mai tari festivaluri ce au loc vara.

În plus, toți absolbenții care promovează examenele de Bacalaureat, inclusiv în sesiunea de toamnă din acest an, vor beneficia de câte un voucher valoric pentru achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din acest an. Elevii vor beneficia de un voucher valoric de 10 euro la UNTOLD și un voucher valoric de 20 de euro la Neversea.

Festivalul UNTOLD va avea loc

„După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor.”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

Unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, Untold îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi. Acesta este unul dintre puținele festivaluri care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.