Social 8 Aprilie 2021 01:03

Radu Mihaiu a anunţat soluţii pentru comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în chioşcurile de la metrou, menţionând că deţinătorii de spaţii din zona Obor şi-au arătat disponibilitatea să aloce locuri de desfacere pentru aceste mici afaceri.

„Soluţii pentru oamenii muncitori şi corecţi, dispuşi să facă afaceri legale, mereu vor exista. Am fost surprins de un gest rapid de solidaritate, pe care îl transmit mai departe pentru cei interesaţi. În cea mai mare zonă comercială din ţară, zona Obor, deţinătorii de spaţii şi-au arătat deja disponibilitatea să aloce locuri de desfacere pentru micile afaceri atrase în capcana Sindomet. Au spus că îi pot ajuta cu aranjarea spaţiilor conform nevoilor lor. Inclusiv le pot crea zone dedicate pentru anumite tipuri de produse", a scris Radu Mihaiu, miercuri, pe Facebook.

Potrivit acestuia, evenimentul de miercuri de la staţia de metrou Ştefan cel Mare nu a fost numai despre aplicarea legii.

„Nu a fost numai despre un semnal că epoca 'şmecherilor intangibili' începe să apună. Ziua de azi a fost şi despre victime. Nu victime ale celor care aplică legea, ci victime ale celor şmecheri care au îndoit-o de prea mulţi ani. Mă refer la micii întreprinzători, care plăteau chirii către firma sindicatului Sindomet pe baza unui contract expirat, deşi spaţiile aparţin companiei statului, Metrorex. Vă vorbesc de oameni prinşi în capcana sistemului cinic creat de Rădoi - oameni care, deşi plăteau, erau ţinuţi în ilegalitate", a adăugat Radu Mihaiu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.