Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, mai ales în timpul nopților și al dimineților, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade Celsius, în special în nordul și în centrul teritoriului și în dealurile sudice.

Vremea în Timișoara

Încă de la începutul zilei cerul va fi parțial noros, iar temperaturile nu vor depăși 11°C. Vom avea parte de o seară cu cer senin, iar minima nopții va fi de -3°C.

Craiova

Vremea va fi însorită joi, iar temperaturile vor ajunge până la 13°C. Noapte senină, cu o minimă de 0°C.

Sibiu

Cer parțial noros, cu o maximă a zilei de 7°C. Minima nopții va fi de -4°C.

Constanța

Încă de dimineață, cerul va fi parțial noros, iar maxima zilei va ajunge până la 9°C. Vom avea parte de noapte senină cu temperaturi de până la 2°C.

Prognoza meteo în București

Vremea se menține rece, cu înnorări accentuate pe după-amiază. Cer variabil și ploi de scurtă durată, posibil chiar și precipitații cu tunete și fulgere. Maxima zilei va fi de 11°C, iar dimineața este posibil să apară și ceața.

Oradea

Vom avea parte de averse și de temperaturi ce nu depășesc 9°C. Noapte senină cu o minimă de -2°C.

Baia Mare

Izolat vom avea lapoviță în averse și temperaturi care ajung până la 9°C. Minima nopții va fi de -1°C.

Suceava

Parțial noros cu temperaturi ce nu depășesc 10°C. Seara vom avea parte de cer senin, dar temperaturile vor scădea până la -3°C.

Iași

Vreme însorită, cu o maximă a zilei de 11°C. Minima nopții va fi de -2°C.

Brașov

Cer parțial noros, cu o temperatură maximă a zilei de 4°C. Noaptea vom avea parte de temperaturi negative, minima fiind de -4°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.