Tmișoara

Dimineața zilei de vineri ne va întâmpina cu cer noros, iar temperatura maximă va ajunge la 18°C. În timpul zilei, norii vor aduce și averse. Această ploaie se va termina seara, lăsând cerul iarăși noros, iar minima nopții va fi de 6°C.


Prognoza meteo în Craiova

Cerul va fi însorit în majoritatea regiunilor, iar temperatura maximă a zilei va ajunge până la 21°C. Vom avea parte de o noapte senină, cu temperaturi de până la 5°C.


Sibiu

Vom avea parte de ploi în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 13°C. Precipitațiile vor continua să apară și în timpul nopții, iar temperatura minimă va ajunge la 4°C.


Constanța

Și în Constanța vom avea ploi ușoare, cu o maximă a zilei de 16°C. Șansele de precipitații vor depăși 60% și noaptea, iar temperatura minimă va fi de 8°C.


Vremea în București

Averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de vineri, 2 aprilie, iar temperatura maximă va fi de 21°C. Vremea rea va fi prezentă și în cursul serii, iar minima nopții va ajunge la 7°C.


Oradea

Ploaie ușoară, cu o maxima a zilei de 14°C. Cerul va fi parțial noros în cursul serii, iar minima nopții scade până la 3°C.


Iași

Ziua de vineri ne va întâmpina cu cer înnorat, ploaie și temperaturi ce nu depășesc 14°C. Cerul rămâne parțial noros și în timpul serii, iar temperatura minimă va fi de 0°C.


Prognoza meteo în Brașov

Și în Brașov vom avea parte de o zi ploioasă, cu o maximă de 12°C. Precipitațiile vor continua și în cursul serii, iar minima nopții ajunge la 4°C.


Suceava

Cer înnorat și ploaie în timpul zilei de vineri, cu temperaturi ce nu depășesc 12°C. Ploaia se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat. Minima nopții va fi de -2°C.