O fermă din Texas a găsit modalitatea perfectă să-i facă pe copiii cu dizabilităţi să se simtă mai bine cu condiţia lor, să se accepte așa cum sunt și să se bucure de viață din plin. Ferma se numeşte „Safe in Austin” şi îi aduce împreună pe copiii cu dizabilităţi şi pe animalele cu aceeaşi problemă.

În acest fel, micuţii pot să înţeleagă că oricine poate fi afectat, însă acest lucru nu îl face inferior în societatea de zi cu zi. Iniţial, familia care deţine ferma avea grijă de animalele rănite. Numărul animalelor creştea în timp, iar facturile și cheltuielile creşteau și ele, aşa că în anul 2018 „Safe in Austin” a devenit organizaţie non-profit, ca să poată accepta donaţii, să poată participa la diferite proiecte.

Acum, ferma este casa multor animale. Aici putem găsi câini, pisici, porci, păsări, iepuri și tot felul de alte animale deoarece este un adăpost în care este loc pentru toți. Fondatorul fermei, Jamie Griner, spune că ideea i-a venit când fiul său, care suferă de autism, a primit un câine dresat special şi a văzut cum dragostea unui animal poate acționa asupra vieții și stării psihice a unui copil cu dizabilități, menționează Mediafax.