Şeful ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, se declară dezamăgit de rezultatele parţiale la alegerile locale din acest an.

Acesta a declarat duminică seara, după închiderea secţiilor de votare, faptul că procentele obţinute de către ALDE reprezintă „un motiv de dezamăgire profundă”.

„Se pare că se conturează ca ALDE să nu fi reuşit să atingă pragul electoral de 5% la Bucureşti şi în celelalte sectoare. (...) trebuie să vă spun că aceste rezultate reprezinta pentru mine un motiv de dezamăgire profundă, este o decepţie pe care cred că o împărtăşesc împreună cu colegii mei, candidaţii de la cele şase sectoare ale Bucureştiului”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, la sediul ALDE.

Călin Popescu-Tăriceanu a candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei. Potrivit rezultatelor parţiale ale exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, acesta a obţinut 1,6% din voturile alegătorilor.

„Aceste rezultate arată, o dată în plus, polarizarea care s-a produs şi rezultatul votului politic. Din păcate, bucureştenii astăzi (n.red.) nu au ales între candidaţi, între programe, între idei, între proiecte, ci au ales între partide. Nu partidele vor conduce primăriile. Eu sunt mai vechi în politică şi sunt obişnuit cu momentele mai bune şi cu cele mai puţin bune", a mai spus şeful ALDE.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.