"Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine!", scrie Anisie pe pagina de Facebook.

Ministrul Educației afirmă că nu mai înțelege ce se întâmplă în jurul ei, deoarece orice intenție bună îi este criticată. Aceasta mai menționează că toată lumea știe doar să critice, însă nimeni nu vine cu soluții. "Aștept soluții, dacă au!"

"Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!", completează ministrul Educației.

Chiar și așa, Anisie încearcă să fie optimistă și mulțumește celor care o susțin și o apreciază pentru tot ceea ce face.

"Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că Va Fi Bine!", încheie Anisie.

Elevii vor începe un nou an școlar de luni, 14 septembrie, iar o mare parte dintre ei vor merge la școală.

Faptul că informația despre cum se vor desfășura orele de curs în acest an, masurile de protecție, dar și alte detalii au fost transmise destul de tărziu au stărnit un val de nemulțumiri și critici din partea părinților, elevilor, asociațiilor de elevi, dar și a politicienilor la adresa ministrului.