Social 31 Iulie 2020 15:49

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, îi avertizează pe români să se informeaze din surse sigure, deoarece foarte multe persoane promovează teorii ale conspirației și distribuie informații false care pot ajunge la îndemâna oricui.

Acesta a publicat pe contul său de Facebook un mesaj ironic în care face o invitație către toți doritorii să se înscrie la „Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook”.

„V-ați dorit vreodată să practicați medicina fără efortul de a fi responsabil pentru oamenii care mor? Ei bine, aici, la Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook, deviza noastră este ”Oricine poate fi doctor”. Cursurile noastre cele mai populare includ: ”De ce măștile de protecție nu funcționează”, urmat de ”Măștile sunt nesănătoase și îți pot cauza îmbolnăvirea”.

Nu lăsați lipsa de pregătire medicală sau experiența să vă împiedice să postați sfaturi medicale rele. Cursurile noastre online nu sunt limitate ca număr de participanți și în plus, nu sunt necesare taxe de înscriere sau nivel intelectual. Înscrieți-vă acum și începeți-vă cariera de medic Facebook necalificat chiar astăzi!”, este invitația secretarului de stat.

Punând accentul de data aceasta pe adevăratele probleme care se creează în mediul online, Arafat i-a avertizat pe români să aibă mare grijă de unde își iau informațiile: „Cred că mulți dintre comentatorii de pe Facebook și nu numai, au trecut prin această școală de medicină. Să aveți grijă de unde vă luați informațiile!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.