Social 31 Iulie 2020 12:43

Poliția Locală București a demarat o acțiune de control în mijloacele STB din Capitală pentru a vedea dacă sunt purtate măștile de protecție.

Joi noapte, echipe ale poliției au desfățurat, alături de controlorii STB, o nouă acțiune de verificare a respectării măsurilor de prevenirea a coronavirusului în mijloacele de transport.

Autoritățile au aplicat sancțiuni mai multor persoane, printre care și unui tânăr care a fost surprins stând „tolănit pe vreo trei scaune, în spatele autobuzului”, fără mască de protecție, potrivit Poliției Locale București.

De asemenea, alte 19 persoane au primit avertismente. Câtorva le-au fost oferite măști. „Ale lor erau prea uzate. Printre ei și un bolnav HIV. Alți doi tineri, care au încercat să scape trăgându-și tricourile peste nas, s-au ales cu avertismente și măști de protecție”, mai transmite PLMB.

Acțiunea de control s-a desfășurat pe mai multe linii de autobuz STB și va continua în acest sfârșit de săptămână. De la declanșarea campaniei – în urma cu sapte zile – si pana astazi, polițiștii din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au aplicat 143 de avertismente.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.