Social 30 Iulie 2020 10:52

Un adolescent în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere și în stare de ebrietate, a furat o mașină și a căzut cu ea de pe un pod. El a ajuns la spital în stare gravă, iar mașina a fost distrusă complet.

Incidentul s-a produs pe DN10, pe direcția Buzău - Brașov, când tânărul din Berca ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat de pe un pod în afara părții carosabile. La impactul cu solul, mașina a luat foc și a fost distrusă în totalitate, potrivit IPJ Buzău.

La locul incidentului a intervenit un echipaj de pompieri pentru stingerea focului, însă nu a mai putut fi salvat nimic din autoturism.

Tânărul de 18 ani a fost transportat la spital în stare gravă, semiconștient. Polițiștii au constatat că adolescentul nu avea permis de conducere, iar după ce l-au testat cu aparatul etilotest, acesta le-a indicat că tânărul consumase alcool, având o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, mașina pe care a distrus-o complet era furată din curtea unui localnic din Berca, în cursul nopții, informează stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.