Social 30 Iulie 2020 10:11

Un bărbat din Buzău a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a păgubit sala de jocuri unde lucra, folosind o bancnotă de 100 de lei.

Incidentul a avut loc în ianuarie 2019, când bărbatul a descoperit că îi lipseau din gestiune 720 de lei. Ca să acopere paguba, s-a apucat să joace la unul din aparatele din sală, în speranța că va câștiga și va putea acoperi lipsa.

A folosit 100 de lei din buzunarul propriu, dar după ce a pierdut banii, a deschis aparatul și a luat bancnota, pe care apoi a reintrodus-o în aparat și a jucat din nou. A făcut asta de mai multe ori, până când a ajuns la o pagubă totală de 4.828 lei. La momentul respectiv, s-a oprit din joc.

Angajatul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar responsabilii au anunțat managerul de zonă al societății. Acesta a făcut verificări în locațai respectivă, deoarece angajații nu au voie să joace la aparatele propriei societăți.

Bărbatul a recunoscut că a jucat la păcănele în încercarea de a acoperi suma lipsă din gestiune, arată opiniabuzau.ro.

La începutul acestui an, acesta a fost trimis în judecată pentru delapidare, iar acum și-a aflat sentința: a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și va fi supravegheat timp de doi ani.

La proces, buzoianul și-a recunoscut fapta și a declarat că regretă cele întâmplate, afirmând că a avut intenția de a achita prejudiciul cauzat firmei, doar că din cauza pandemiei nu a reușit să ducă acest demers la bun sfârșit.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.