Social 8 Iulie 2020 13:24

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că din cauza creșterii continue a numărului de infectări din ultimele trei săptămâni, România ar putea reintra în stare de urgență.

Ministrul Sănătății a fost astăzi în vizită la Spitalul Județean de Urhență din Constanța, unde a dat declarații cu privire la situația îngrijorătoare din ultimele trei săptămâni.

Din cauza creșterii constante a numărului de infectări cu vitusul Covid-19, Tătaru spune se ia în calcul ca România să intre din nou în stare de urgență.

Gestionăm o criză a pandemiei, vreau să avem o legislaţie care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea, să revenim la acele cazuri de 100 şi ceva de infectări pe zi. Facem o analiză, facem o propunere spre starea de urgenţă. Creşterea numărului de cazuri e de la o zi la alta şi atunci se poate declara o stare suplimentară decât cea de alertă, dar evaluarea ne va da şi răspunsul”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.