Social 30 Iunie 2020 13:56

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Gura Humorului, județul Suceava, s-a sinucis în fața soției sale, duminică, în parcul Ariniș.

Cei doi soți au avut de-a lungul timpului mai multe tentative de suicid, iar ăn urmă cu doar câteva săptămâni au fost internați la Spitalul de Psihiatrie de la Câmpulung Moldovenesc, suferind de afecțiuni psihice cronice.

Duminică, cei doi și-au anunțat familia că se duc la o plimbare în parcul Ariniș, care se află chiar pe malul râului Moldova.

Ajunși pe un podeț deasupra râului, bărbatul a înghițit mai multe pliculețe de medicamente, apoi și-a scos șireturile de la încălțăminte, cu care și-a legat mâinile de picioare și s-a aruncat apoi în râu.

Soția bărbatului a crezut prima dată că el face o glumă, dar când și-a dat seama că acesta vrea să se sinucidă, a încercat să îl salveze trăgându-l din apă, dar el s-ar fi opus.

Bărbatul a dispărut apoi, iar femeia a crezut că a reușit să iasă singur la mal, așa că a hotărât să meargă acasă să îl aștepte. Pe seară, când a văzut că tot nu apare, aceasta a sunat la 112 pentru a raporta dispariția soțului său.

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava au găsit în râu trupul neînsuflețit al bărbatului, la 100 de metri distanță de zona indicată de femeie, informează adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.