Evenimentele au avut loc în noaptea de 28 spre 29 iunie, iar apelurile au fost făcute în urma agresiunilor fizice la care au fost supuși bărbații.

Unul dintre bărbați a fost urmărit și lovit cu coasa de către soție. Incidentul a avut loc în localitatea Țibana, iar bărbatul de 45 de ani a reclamat că nu e primul incident de acel fel prin care trece.

Mai interesant e că în acest caz, tocmai soția sa a sunat la 112, aceasta insistând ca bărbatul să fie transportat la spital. Soțul, însă, a refuzat să meargă la UPU.

Tot în cursul aceleiași nopți, alți doi bărbați au fost agresați de femeile cu care își împart viața și au fost nevoiți să sune la 112.

Una dintre victime este un bărbat de 35 de ani, din Popricani, care a fost lovit cu o scândură de soția sa. Bărbatul a suferit un traumatism în zona coloanei lombare și a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie.

Un al treilea bărbat, din localitatea Fărcășeni, în vârstă de 41 de ani, a sunat la 112 și a ajuns ulterior tot la Spitalul de Neurochirurgie. Acesta a fost lovit cu un scaun de concunbina sa, suferind atât o contuzie de gleznă, cât și un traumatism cranian minor, notează stiriest.ro.