Social 29 Mai 2020 10:20

Accident rutier îngrozitor în județul Galați, pe DN 24 / E 581, soldat cu trei decese. Un copil în vârstă de un an și părinții săi au murit într-un accident, după ce bărbatul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit un tir.

UPDATE: Femeia din automobil a murit la spital, după ce a fost adusă acolo în stare critică.

Primele date pe care le-au oferit utoritățile ajunse la fața locului sunt că șoferul ar fi adormit la volan.

Accidentul a avut loc vineri dimineața între localităţile Priponeşti şi Berheci din judeţul Galaţi.

O femeie care se afla în mașină este grav rănită şi a fost dusă la spital.

Șoferul ar fi adormit la volan

„Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi.

Probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit, iar soţia lui este foarte grav rănită, starea sa fiind critică.

Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, citat de antena3.ro

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Circulaţia este blocată în zona producerii accidentului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.