Social 22 Mai 2020 16:00

O întâmplare bizară, tragică și ușor comică s-a petrecut la Botoșani, unde un pacient a (re)venit la spital, cu un nou corp străin blocat... în fund.

Un bărbat din Botoșani a ajuns în data de 18 mai 2020 la Spitalul Județean, având blocat în fund... un borcan.

Medicii și-au dat seama că pe bărbat îl cunosc deja dintr-o experiență similară, petrecută fix cu un an înainte. În data de 18 mai 2019, același bărbat, în vârstă de 52 de ani, a ajuns tot la Spitalul Județean.

Atunci, respectivul s-a plâns de sângerări la nivelul anusului și le-a mărturisit medicilor că un pahar de sticlă e cauza sângerării.

”Iniţial am crezut că glumeşte. La o examinare sumară se putea vedea că este vorba de un corp străin, însă nu am crezut că ar fi chiar un pahar. A fost trimis la o radiografie, iar rezultatul ne-a lăsat mască pe toţi. Era un pahar cu gura în jos”, relata un medic anul trecut, despre primul incident.

Un an mai târziu, același individ a ajuns tot pe mâna medicilor de la Spitalul Județean, însă de această dată, lucrurile au fost ceva mai serioase, pentru că paharul a fost înlocuit cu un borcan.

Bărbatul pare să nu fie tocmai deranjat de statutul pe care îl are: ”Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!” a afirmat un cadru medical de la UPU-SMURD, conform monitorulbt.ro.

Pentru medici, n-a fost totul numai distracție, deoarece borcanul reprezenta un pericol real: ”S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen”, a declarat un chirurg de la Spitalul Județean.

Citeste si:
Dan Bălan nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022!...
Dan Bălan nu mai poate...

Borcanul a intrat în colecția specială de obiecte recuperate din pacienți. În paralel, bărbatul de 52 de ani s-a scuzat spunând că avea o mâncărime și usturime în zona respectivă, așa că a găsit de cuviință să se scarpine... cu borcanul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.