Autoritățile din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost sesizați printr-un apel la 112 de către o persoană necunoscută care a mărturisit că în comuna Oinacu, judeţul Giurgiu, ar fi atacat un bărbat despre care credea că l-ar fi omorât.

Poliţiştii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată și au identificat un bărbat de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la o unitate sanitară.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări și au stabilit că în noaptea de 12/13 aprilie, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în municipiul Giurgiu.

În timpul deplasării, cei doi bărbați ar fi avut câteva discuții contradictorii, moment în care unul dintre aceștia a început să îl loveasca în repetate rânduri cu un cuţit pe conducătorul auto.

Atacatorul a fugit de la fața locului, dar a fost depistat în scurt timp în municipiul Giurgiu, condus la unitatea de parchet și prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.