Social 30 Martie 2020 11:11

Declarațiile pe proprie răspundere, care trebuie completate atunci când vrei să-ți părăsești locuința în diverse scopuri, sunt oferite, pe alocuri, contra-cost.

Cine vrea să facă bani, o va face oricând, mai ales în vremuri de criză. În astfel de momente, specula e numai bună pentru unii și alții, chiar dacă e vorba de câștiguri de... un leu.

În comuna Broșteni, din județul Vrancea, magazinele din comună vând declarații pe proprie răspundere cu un leu bucata.

Primarul comunei este cel care a sesizat aceast[ situație, deoarece edilul este cel care a făcut apel la distribuirea lor gratuită.

„Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți respnsabili, să nu le vindeți intre voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog sa ma anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați”, a declarat Emilian Dumitriu, primarul Broșteniului, într-un mesaj pe Facebook, conform hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.