Social 25 Martie 2020 12:57

Tarom a anunțat suspendarea tuturor zborurilor interne, timp de cel puțin 14 zile, începând de miercuri, 25 martie, ora 12:00.

Compania aeriană a luat această decizie, în urma noilor măsuri, impuse de Guvern, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Mai mult decât atât, Tarom a suspendat. incepând de joi, 26 martie, și zborurile dinspre și către Franța și Germania.

Pasagerii afectați de aceste suspendări, pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare, sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate, informează g4media.ro.

Anunțul integral făcut de compania aeriană Tarom:

Dragi pasageri ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat urmatoarele măsuri:

– începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru urmatoarele 14 zile.
– începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea in Franța și Germania, pentru cel putin 14 zile.

Toți pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.
Pentru efectuarea modificarilor vă rugăm să contactati agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru răspunsul cu întarziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.