Social 24 Martie 2020 10:55
Dacian Ciolos, liderul PLUS, sustine ca Guvernul nu comunica suficient de ferm si de clar si ca ar trebui sa lucreze cu o echipa de specialisti in comunicare.

"Nu vreau sa creada cineva ca vin sa dau lectii celor care duc greul acum, pentru ca stiu ce inseamna sa-ti asumi o astfel de responsabilitate si am tot respectul pentru cei care si-au asumat aceasta responsabilitate. Si noi vrem sa ajutam cu experienta pe care o avem (...). E important ca Guvernul sa fie ajutat acum si sa se lase ajutat, sa se lase sprijinit. Evident ca acolo e comanda, evident ca e nevoie de o comanda foarte ferma, foarte clara (...) si mobilizate toate fortele din societate", a spus Dacian Ciolos.

Ciolos considera ca modul de comunicare al autoritatilor, in contextul pandemiei, ar putea fi imbunatatit.

"Mi s-a parut insuficient de clara si de ferma. Eu cred ca intr-o astfel de operatie, precum cea pe care o conduce Guvernul acum si trebuie sa recunosc ca nu e deloc usor ceea ce se intampla acum si nu e deloc usor pentru Guvern, cred ca trebuie o echipa de specialisti in comunicare, care sa ajute Comandamentul pentru Situatii de Urgenta sa transmita mesaje foarte clare pe toate canalele", a mai spus Ciolos.

Dacian Ciolos a si dat un exemplu de comunicare insuficient de ferma, facand referire la prezentarea ordonantelor militare privind limitarea deplasarilor.

"Cand doar iesi in fata publicului si citesti de pe o hartie niste decizii, nu mi se pare suficient, nu inspira fermitate si suficienta credibilitate", a mai declarat liderul PLUS, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.