Social 17 Martie 2020 13:38
Traian Berbeceanu face un nou apel catre romani si le da cateva sfaturi pe care sa le urmeze, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Traian Berbeceanu, sef de cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela, a facut noi precizari pe Facebook cu privire la epidemia de Covid-19.

Berbeceanu le da oamenilor mai multe sfaturi despre cum sa se protejeze pe ei, dar si despre cum sa ii protejeze pe cei dragi.

"Respectand cat mai strict regulile de izolare, regulile de igiena personala si recomandarile primite de la autoritati, putem stopa raspandirea virusului.


  • ramaneti cat mai mult alaturi de cei dragi la domiciliu, evitati vizitele si iesirile care nu sunt necesare. Protejandu-va pe voi, ii protejati si pe cei dragi.

  • la venirea acasa spalati bine mainile cu apa si sapun.

  • evitati locurile aglomerate, pastrati distanta de siguranta de cca 2 m fata de alte persoane.

  • renuntati temporar la strangerile de maini si imbratisari. In acesta perioada tocmai prin acesta va exprimati respectul, pretuirea si grija fata de cei cu care interactionati.

  • la locul de munca, folositi echipamente de protectie (masca si manusi), dezinfectati periodic suprafetele cu care intrati in contact folosind substante pe baza de clor sau alcool.

  • daca prezentati simptome de raceala, ramaneti acasa si anuntati medicul de familie.

Impreuna vom reusi!", a scris Traian Berbeceanu pe Facebook, conform stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.