Social 16 Martie 2020 14:01
Artistul Tudor Chirila a vorbit si despre "partea buna" a coronavirusului in Romania, sustinand ca profesorii ar putea intelege mai bine noile nevoi din educatie.

In contextul inchiderii unitatilor de invatamant si a predarii cursurilor online, din cauza pandemiei de coronavirus, Tudor Chirila considera este un moment bun pentru profesori, in care ar putea sa se reseteze si sa inteleaga noile nevoi ale sistemului de educatie. Totodata, artistul considera ca ramane la latitudinea profesorilor daca vor sau nu sa isi modernizeze modul de predare.

"Partea buna a coronavirusului este ca poate fi, pentru multi profesori, un moment de resetare si de intelegere a noilor nevoi din educatie. Tehnologia si digitalizarea au adus oportunitati care dezvoltate si implementate la nivel national ar putea demara mult dorita reforma. Doar ca de data asta mingea e in terenul profesorilor, pentru ca totul depinde de dorinta lor de a-si reforma si moderniza viziunea asupra predarii", a scris pe Facebook Tudor Chirila.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.