„Momentan ramanem inchisi pentru a nu ajuta la raspandirea virusului. Pierderile sunt foarte mari. Trebuie sa ne gandim ca ce este acum este doar inceputul, insa ce va urma dupa virus va fi mult mai rau. Statul sa nu fie atat de pasiv si sa ia anumite masuri economice. Salariile angajatilor continua sa fie platite, insa s-ar putea sa nu mai facem fata”, a spus proprietarul unui restaurant din centrul vechi.
Antreprenorul a mentionat ca majoritatea restaurantelor functioneaza in acest moment datorita comenzilor online si face apel catre clienti sa apeleze la acest tip de serviciu. "Indemnam clientii sa dea comenzi online, sa continuam, sa mai mearga economia. In momentul de fata, online-ul este singurul care ne mai tine in viata", potrivit mediafax.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro