Social 16 Martie 2020 12:15
Numeroasele cazuri de infectare cu coronavirus din Franta au determinat cei mai mari producatori de parfum sa dea o mana de ajutor autoritatilor sanitare, prin producerea de dezinfectant.

LVMH (Louis Vuitton) compania-mama a Christian Dior, Guerlain si Givenchy doreste sa ajute autoritatile sanitare, producand dezinfectant, pe care ar urma sa il ofere oamenilor gratuit.

LVMH isi va folosi toate liniile de productie pentru a fabrica, in cantitati mari, incepand de luni, gel hidroalcoolic sau de gel dezinfectant pentru maini, care va fi distribuit autoritatilor sanitare franceze.

"Prin aceasta initiativa, LVMH intentioneaza sa ajute la acoperirea lipsei de produse sanitare din Franta si sa permita unui numar mai mare de oameni sa continue sa ia masurile corecte pentru a se proteja si pentru a impiedica raspandirea virusului", se arata in comunicatul de presa al companiei, potrivit digi24.ro.

Franta a inregistrat un numar de 1000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, pe parcursul zilei de duminica.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.