Social 13 Martie 2020 14:15
Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a afirmat ca seful statului, Klaus Iohannis, trebuie sa convinga celelalte partide parlamentare sa sustina un guvern stabil. Mai mult decat atat, acesta a spus despre Ludovic Orban ca e "bun de dus la un teatru de comedie".

"Eu l-as interna pe Orban, fara sa-l mai caut daca e bolnav. Eu cred ca omul asta e bun de dus la un teatru de comedie, nu in fruntea Guvernului. Poate Iohannis o avea un moment de inspiratie sa renunte la un circar", a mentionat Basescu.

Traian Basescu este de parere ca e nevoie ca PSD si PNL sa revina la guvernare, sub formula trecuta USL, pentru ca Romania sa iasa din criza.

Dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis azi social-democratilor, in timpul consultarilor care a avut loc prin teleconferinta, ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban, pentru a treia ora, potrivit antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.