Social 13 Martie 2020 12:20
Galele Teatrale din Vrancea urmau sa se desfasoare in prima parte a lunii martie, dar reprezentantii teatrului au decis suspendarea tuturor spectacolelor in contextul coronavirusului.

Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia Focsani a anuntat ca o parte din piesele de teatru au fost amanate pentru luna mai.

"Speram ca pana luni sa avem toate datele din programul de reprezentatii! Poate lucrurile par simple dar pe fondul anularii tuturor reprezentatiilor la nivel national, mecanismul REPROGRAMARII poate insemna TIMP pentru asezarea in agenda artistilor a tuturor datelor de turneu + reprezentatiile la sediul (teatru).Nu uitati, Teatrul Focsani a trecut prin doua RAZBOAIE MONDIALE si diferite REGIMURI, dupa cum bine stiti si totusi...EL este tot acolo unde ii este locul! CU ingaduinta dvs. serile petrecute impreuna se vor repeta iar BUCURIA reintregirii unei mari si curajoase familii iubitoare de teatru va fi rasplatita cu spectacole pentru care merita sa avem... PUTINTICa RABDARE! CU PLECACIUNE!", anunta conducerea, potrivit adevarul.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.