Social 12 Martie 2020 12:46
Barbatul din Pitesti, care muncea ca sofer pe TIR si care era suspectat de infectie cu virusul COVID-19, a murit ieri la spital.

Barbatul care muncea ca sofer pe TIR a ajuns la urgente, intr-un spital din Pitesti, cu simptome de coronavirus. Ulterior, acesta a fost declarat decedat. Medii vor sa ii faca autopsia pentru a descoperi cauza exacta a mortii.

"In fiecare clipa pe mapamond moare cate o persoana in terapie intensiva. Exista faptul ca a intrat in tara in urma cu cateva zile, dar ceea ce trebuie spus este ca acest pacient avea o afectiune pulmonara cronica, avansata, care a dezvoltat o infectie uzuala si inclusiv o raceala simpla te poate darama. Nu se cunoaste daca era infectat cu coronavirus. Proba s-a recoltat si s-a trimis in aceasta seara la Matei Bals, iar maine vom avea rezultatul. E posibil sa fie coronavirus, dar nu este nimic surprinzator.", a declarat Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.