Social 11 Martie 2020 11:33
Solutia ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru ca elevii sa aiba acces la cursuri, in timpul inchiderii scolilor din cauza coronavirusului, este ca Televiziunea Romana sa sa inregistreze si sa difuzeze lectiile.

Decizia luata de ministru Educatiei il nemultumeste pe premierul Ludovic Orban. Acesta propune ca lectiile sa fie sustinute online.

"Apelati la Autoritatea de digitalizare, apelati la furniozori externi. Pe mine ma intereseaza ca, pe perioada suspendarii cursurilor, macar la materiile foarte importante sa avem capacitatea sa se tina orele online", a declarat Ludovic Orban.

Monica Anisie i-a precizat si solutia gasita de ea, aceea de a face parteneriat cu TVR, pentru a inregistra si difuza lectiile.

"Am avut si o intalnire pentru a stabili un parteneriat impreuna cu Televiziunea Romana. Incepand de maine, vor incepe filmarile pentru aceste cursui", a spus ministrul Educatiei.

Orban s-a aratat nemultumit de solutie si ingrijorat de faptul ca audienta TVR ar creste.

"Vreti sa le cresteti audienta la TVR? Copiii se uita pe online... ", a afirmat Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.