Social 10 Martie 2020 13:10
Dana Budeanu a declarat ca alegerile anticipate nu vor mai avea loc, deoarece Guvernul lui "Cutu-Citu" va fi investit si prima ordonanta de urgenta data de acesta va fi revenirea la alegerile locale in doua tururi.

Dana Budeanu considera ca Guvernul Citu va trece doar pentru ca este epidemie de coronavirus si "trebuie sa aiba grija de tara".

"Mafiotul meu preferat, Cutu-Citu, manca-i-as gurita lui de smecher, o sa fie PM. Cu concursul si ajutorul domnului Ciolacu, aka colacul PSD. O decizie pe care PSD a luat-o grabindu-se, dar inteleg ca exista negocierile domnului Orban cu partidele pentru trece guvernul. Dar guvernul asta trece pentru ca e cu virusul si trebuie sa aiba grija de tara", a afirmat Dana Budeanu.

Budeanu spune ca prima masura luata de noul guvern, dupa ce acesta va fi investit, este cea a revenirii la alegerile locale in doua tururi.

"L-ati pus pe asta, trece guvernul, ala da pe loc OUG pentru alegerile locale in doua tururi. Inseamna ca la toate primariile din tara se va negocia pe cascavalete", a spus Dana Budeanu.

Aceasta il sfatuieste pe Florin Citu, intr-un mod ironic, ca prima ordonanta data dupa investire sa fie "pentru stergerea datoriilor bancilor".

"E smecher Cutu daca ramane premier. Danuta il sfatuieste sa dea primul OUG pentru stergerea datoriilor bancilor. Nu o sa fii toata viata PM. Dupa cateva luni de PM, mergi la privat unde stii tu", a spus Dana Budeanu in rubrica sa de pe stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.